Recenze Ashampoo PDF Pro 3: Výkonný a snadno použitelný nástroj pro správu PDF

Snímka obrazovky 2023-04-24 200650

Úvod

Ashampoo PDF Pro 3 je softwarový balíček, který nabízí širokou škálu funkcí pro vytváření, úpravu, konverzi a správu PDF souborů. Tato recenze se zaměřuje na výkon, použitelnost a funkcionalitu tohoto softwaru.

Použitelnost a rozhraní

Ashampoo PDF Pro 3 disponuje přehledným a intuitivním rozhraním, které je sladěno se stylem moderních Windows aplikací. Uživatelé mohou snadno nalézt a používat funkce, které potřebují, aniž by museli procházet složitými menu nebo nastaveními. Také software podporuje více jazyků, což je výhodou pro uživatele z různých zemí.

Snímka obrazovky 2023-04-24 202347

Snímka obrazovky 2023-04-24 202357

Snímka obrazovky 2023-04-24 202404

Snímka obrazovky 2023-04-24 202411

Snímka obrazovky 2023-04-24 202427

Snímka obrazovky 2023-04-24 202436

Funkcionalita a výkon

Ashampoo PDF Pro 3 nabízí různé nástroje a funkce pro úpravu PDF souborů, včetně nástrojů pro editaci textu, vkládání obrázků, tvorbu a úpravu tabulek, stejně jako možnost přidat komentáře a poznámky. Kromě toho umožňuje software sloučit nebo rozdělit PDF soubory, chránit soubory heslem a podepisovat dokumenty digitálně.

Jednou z klíčových vlastností Ashampoo PDF Pro 3 je jeho schopnost konvertovat PDF soubory do různých formátů, jako jsou Word, Excel, PowerPoint, HTML a obrázky. Konverze probíhá plynule a bez ztráty kvality nebo formátování.

Optimalizace a kompatibilita

Ashampoo PDF Pro 3 je navržen tak, aby fungoval efektivně na většině počítačů, přičemž nevyžaduje velké množství systémových prostředků. Software je kompatibilní s operačním systémem Windows 7, 8 a 10.

Cena a podpora

Cena Ashampoo PDF Pro 3 je poměrně příznivá, což z ní dělá dostupnou alternativu pro uživatele, kteří hledají kvalitní a cenově dostupný nástroj pro správu PDF souborů. Ashampoo nabízí zákaznickou podporu prostřednictvím e-mailu a jejich webové stránky, kde najdete i časté otázky

Máte možnost zakoupit tento produkt i v našem e-shopu prostřednictvím následujícího odkazu. https://www.servis-repas.cz/ashampoo-pdf-pro-3/

 

Výhody Ashampoo PDF Pro 3 oproti Adobe Reader:

  1. Úprava PDF souborů: Ashampoo PDF Pro 3 nabízí komplexní nástroje pro úpravu a editaci PDF souborů, zatímco Adobe Reader je primárně určen pro prohlížení a tisk dokumentů.
  2. Konverze formátů: Ashampoo PDF Pro 3 umožňuje konvertovat PDF soubory do různých formátů, jako jsou Word, Excel, PowerPoint, HTML a obrázky, což není možné v Adobe Reader.
  3. Sloučení a rozdělení PDF souborů: S Ashampoo PDF Pro 3 můžete snadno sloučit nebo rozdělit PDF dokumenty, což není dostupné v Adobe Reader.
  4. Cena: Ashampoo PDF Pro 3 je cenově dostupnější ve srovnání s placenými verzemi Adobe, které poskytují rozšířenou funkcionalitu (např. Adobe Acrobat).

Nevýhody Ashampoo PDF Pro 3 oproti Adobe Reader:

  1. Popularita a rozpoznání značky: Adobe Reader je ve světě PDF souborů velmi známý a důvěryhodný, zatímco Ashampoo PDF Pro 3 je méně známý produkt.
  2. Bezplatná verze: Adobe Reader nabízí bezplatnou verzi pro základní potřeby, jako je prohlížení a tisk PDF souborů, zatímco Ashampoo PDF Pro 3 je placený produkt.
  3. Podpora mobilních zařízení: Adobe Reader nabízí aplikace pro Android a iOS, což umožňuje prohlížení a práci s PDF soubory na mobilních zařízeních. Ashampoo PDF Pro 3 je k dispozici pouze pro Windows.
  4. Kompatibilita s některými PDF funkcemi: V případě některých specifických funkcí PDF nebo složitějších dokumentů může Adobe Reader poskytovat lepší kompatibilitu nebo podporu.